Minőség

4D Ultrahang Diagnosztikai Centrum 2001-ben kezdte meg működését ebben a szervezeti keretben, majd 2009 óta a jelenlegi, Dobó krt-i rendelőkomplexumban folytatta.

Közép- és Dél-Magyarországon legelsők között zajlott rendelőnkben 4D ultrahangvizsgálat, ami akkor még szinte szenzációszámba ment. Sok év elteltével ma már azok is 4D ultrahanggal foglalkoznak, akik abban az időben gúnyt űztek szakmai ambícióinkból.

Kevesen értették azt, amit azóta is hirdetünk: nem divatot követünk, hanem a legmagasabb szintű szakorvosi munkát szeretnénk megvalósítani! Igen, ennek alapfeltétele a professzionális ultrahang készülék, de nem egyedüli hozzávalója.

Értékeink

Hitvallásunk: egy kézben a diagnosztika és a terápia. Nem barátkozni kell a pácienssel, és legkevésbé sem a páciens szórakoztatására (pl. babamozi) zajlik az egészségügyi munka, hanem érdekképviselet még azon a területen is, amit a páciens nem tud megjelölni. Szakmai feladatunk a páciens teljes körű tájékoztatása az állapotát illetően a mindenkori protokollnak megfelelően, professzionális ultrahangkészülékkel végzett vizsgálat alapján. Amennyiben a páciens jól is érzi magát, bizalmat szavaz szakorvosainknak éveken keresztül, ajánl bennünket, akkor az a szakmai munkánk következménye és elismerése, de semmiképpen nem trendkérdés.

Szakorvosaink szakterületük kiemelkedő személyiségei; nevük nemcsak pácienseik között, hanem orvosi körökben is jól cseng. Szakrendeléseiken nemcsak egymás mellett, hanem együtt is dolgoznak, ami nagy könnyebbség a páciensnek, hiszen esete rövidebb idő alatt kerül kiváló kezekbe. Ugyanakkor tiszteletben tartjuk, ha a páciens hozzánk csak diagnózisért jön, ebben az esetben a páciens kezelőorvosának munkáját, annak döntéseit szeretnénk a legpontosabb lelettel segíteni.

Eszközfelszerelésünknél mérvadó szempont a korszerűség, a hatékonyság és a minőség.

  • Az intelligencia és a teljesítmény új egységbe foglalva


    Csúcstechnológiás Samsung V8 2D/ 3D/ 4D/ 5D ultrahang készülék

  • BŐVEBBEN