Dr. Domján Zsolt

urológus, általános sebész főorvos

Szakterület urológia, általános sebészet
Titulus főorvos
Rendelési idő
 • A rendelés átmenetileg szünetel.
Bejelentkezés

A rendelés átmenetileg szünetel.

 • Dr. Domján Zsolt
  urológus, általános sebész főorvos

  • Teljes körű urológiai kivizsgálás
  • Húgyúti infekciók kezelése
  • Prosztataproblémák, sérvek, vizelet inkontinenciák korszerű diagnosztizálása és kezelése
  • Vizelési nehézségek kivizsgálása
  • Ezen kórképek műtéti kezelése női és férfi betegeknél egyaránt

  A rendelés átmenetileg szünetel.

IDŐBEOSZTÁS

Bemutatkozás

Kecskeméten a Bagoly Egészségházban és a 4D Ultrahang Diagnosztikai Centrumban rendelek hetente egy-egy alkalommal, valamint Budapesten a Németvölgyi út 17. alatt a Villa Medicinában (XII. ker.). Magánrendeléseimen igyekszem az orvos-beteg bizalmi kapcsolat elmélyítésére, megfelelő időt szánva a beteg részletes kikérdezésére, az alapvizsgálatok elvégzésére, valamint a további kivizsgálási vagy terápiás út helyes meghatározására.

2015-ben a Magyar Urológus Társaság vezetőségébe választottak.
Számos tudományos közlemény szerzőjeként, előadásaimmal aktív részt vállalok a hazai és nemzetközi kongresszusokon, valamint a graduális és posztgraduális képzésben. Több klinikai kutatás tagjaként nemzetközi publikációkban veszek részt, közeljövőben a PhD. fokozat megszerzését tervezem.

2012-től vezetőségi tagja vagyok a Magyar Urológus Társaság és a Magyar Nőorvos Társaság közös Urogynecológiai Szekciójának.

Orvosi diplomámat a szegedi Szent-György Albert Orvostudományi Egyetemen szereztem 1994-ben.

1994-ben a Kecskeméti Megyei Kórházban általános sebészeten kezdtem dolgozni, sebész szakvizsgámat 1999-ben Budapesten szereztem meg, majd 2004-ben urológiai szakvizsgát szereztem, mindkettőt kiváló minősítéssel. 2009-ben a European Board of Urology európai urológiai szakvizsga követelményeit teljesítettem kiváló eredménnyel. 2000-től 10 éven át Szabó Zoltán Tanár Úrtól tanulhattam meg klasszikus urológia és az endoszkópos urológia műtéti repertoárját. 2010-től a Buzogány István Professzor úr által vezetett, harmadik progresszivitás szinttel rendelkező urológiai osztályon dolgozom (Budapest, Péterfy Sándor utcai Kórház), ahol a laparoszkópos munkacsoport vezetőjeként szerezhettem gyakorlatot az urológiai onkológiai és rekonstrukciós sebészetben.

Társasági tagságok, funkciók:
Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak (MUT) és az Európai Urológus Társaságnak (EAU).

1970-ben születtem Kecskeméten. Nős vagyok, 3 gyermek édesapja.