Időpontfoglalás

Dr. Sági Zoltán

Videótelefonálás segítségével online távkonzultáció formájában

Betöltés...

Jelenleg személyes orvosi vizsgálatra nincs lehetőség, az orvosi rendelés kizárólag online formában (videótelefonálás segítségével) távkonzultációként valósulhat meg. Kiemelten fontos hangsúlyozni, hogy az online vizit a személyes vizsgálatot nem helyettesítheti, de bizonyos esetekben hasznos és hatékony lehet, valamint gyors lehetőséget biztosít a kapcsolatfelvételre, illetve megbeszélésre.

Akiknek ajánlott:

 • Akik meg szeretnék tudni, hogy egy adott panasszal tüdőgyógyászatra kell-e jönniük, illetve, ha nem, akkor milyen szakvizsgálatra kell bejelentkezniük.
 • Akik egy későbbi személyes konzultáció előtt tisztázni szeretnék, hogy milyen előzetes vizsgálatok elvégzését követően érdemes személyes találkozóra időpontot foglalni.
 • Akik a meglévő leleteket szeretnék megbeszélni, illetve ezen leletekről szeretnének szakmai véleményt kérni.
 • Akik egy megállapított diagnózis esetén tanácsot, javaslatot szeretnének kapni a terápiás lehetőségekről.
 • Akik elbizonytalanodtak a kezelés, vagy a vizsgálatok kapcsán és megerősítést szeretnének kapni a folytatás szükségességéről.

Akiknek nem ajánlott:

 • Akik úgy gondolják, hogy a személyes orvosi vizsgálatot ez helyettesíti.
 • Akik távgyógyításnak hiszik, vagy valamiféle szerencsehozáshoz, illetve balszerencse-, rontás- és átoklevétellel kapcsolatos mágia szolgáltatásra van szükségük.
 • Akik gyakorlatlanok az online felhasználói környezetben.

Az online konzultáció menete

 1. A foglalás után egy online meghívót küldünk email-ben, amelyben mellékelni fogjuk a videós konzultáció linkjét. A lefoglalt időpontban erre videós linkre kattintva tudjuk elkezdeni az online konzultációt.
 2. Ön áttekinti és elfogadja a hozzájáruló és az adatvédelmi nyilatkozatokat, amelyekkel tudomásul veszi a feltételeket, és elfogadja a személyes adatainak védelmében tett intézkedéseket.
 3. A konzultáció kezdetén személyazonosítás történik, amelyhez fel kell mutatnia az okostelefon vagy a számítógép kamerájába az egyik fényképes igazolványát (személyi igazolvány vagy útlevél). Az azonosítás elengedhetetlenül szükséges lépés!
 4. A konzultáció a kórtörténet megismerésével kezdődik. A minél pontosabb diagnózis érdekében részletesen átbeszéljük a panaszait, korábbi betegségeit, műtéteit és az esetleges gyógyszer-érzékenységét. A konzultáció során áttekintjük a korábbi leleteit is.
 5. Amennyiben a megismert információk alapján szükséges, úgy további vizsgálatok elvégzésére kap javaslatot (például laborvizsgálatok, EKG, szívultrahang, mellkas CT stb.)
 6. A javasolt vizsgálatok eredményét email-ben szükséges eljuttatni a szakrendelés címére.
 7. A feltárt információk ismeretében javaslatot kap a szükséges kezelésre, a kontrollok gyakoriságára, vagy további személyes orvosi vizsgálat szükségességére. A javasolt gyógyszeres kezeléshez szakorvosi javaslattal és vénnyel látjuk el Önt.
 8. A konzultáció írásos leletét email-ben küldjük meg a vizsgálatot követő 10. munkanap végéig.